(English below)

Studinekoret Kalliope består av omkring 30 studiner fra alle Bergens utdanningsinstitusjoner. Dirigent fra august 2016 er Emil Kristoffersen Børø.

Hver mandag har vi korøving fra kl. 18:00-20:30 i Nordnes Bydelshus, adresse: Klosteret 2. I tillegg pleier vi å ha 1-2 øvingshelger i semesteret. Ekstra øvelser settes opp ved behov.

Hvert semester holder vi minst én konsert, og deltar gjerne på mindre opptredener eller oppdrag.

Alle medlemmer er også med i en komité innad i koret. Disse har følgende ulike ansvarsområder: arrangering av sosiale tilstelninger, planlegging og gjennomførelse av konsert, PR eller økonomi. I tillegg har vi et «Musikkraad» hvor én representant fra hver stemmegruppe arbeider tett sammen med dirigenten for å sette repertoar for semesterets konsert. 

Vi tar sikte på å være et sosialt kor samtidig som vi vil opprettholde et høyt musikalsk nivå. På mandager etter øving avholdes det ofte «Korpils». I løpet av året arrangeres det også felles Korpils, Showkor og andre sosiale tilstelninger sammen med de andre student- og studinekorene i Bergen. I 2018 var vi for 2. gang med på korhelg på UKEN i Bergen og storkoste oss!

Opptaksprøver holdes i starten av høst- og vårsemesteret. For mer informasjon om dette klikk her.